De zachtste skinbooster

De skinboosters van Restylane (Vital) kunnen nog enigzins als ‘fillers‘ worden beoordeeld. Hoewel het materiaal fijn van structuur is, kan het voor sommige gebieden, zoals de hals of decolleté, moeilijk zijn de huid volkomen gelijkmatig te verbeteren. Voor deze indicaties is nu een nieuw hyaluronzuur ontwikkeld; Profhilo.

Profhilo

In korte tijd heeft Profhilo zich internationaal een belangrijke plaats binnen het spectrum van behandelmogelijkheden verworven. Met name huid die door de zon jarenlang is aangetast zal door middel van een serie van Profhilo behandelingen haar natuurlijke veerkracht terugkrijgen.

De behandeling

Profhilo is een hyaluronzuur wat op slechts enkele plekken vlak onder de huid wordt ingespoten. Vanuit die plaatsen verspreid het zich binnen enkel uren onder de huid. De behandeling duurt niet langer dan 5 minuten.

Effect van de behandeling

Na enkele weken is een subtiele verbetering van de huidkwaliteit voelbaar en zichtbaar. Deze verbetering houdt enkele maanden aan. Het advies is dan ook om een serie van behandelingen te ondergaan (drie maal met twee maanden interval) zodat het effect van de Profhilo behandelingen elkaar versterken.

Combinatie met PRP

Ook is het mogelijk de Profhilo te combineren met de Platelet Rich Plasma behandeling. Dit geeft de optimale stimulatie van de productie van huideigen collageen.