Gratis consult, ook in het geval van een second opinion

Tarieven Botox-behandelingen

De prijzen van de injecties met Botox/Azzalure zijn afhankelijk van het aantal regio’s – de te behandelen gebieden – van het gezicht.  Eén regio noemen we bijvoorbeeld de frons of het voorhoofd of de kraaienpootjes (kraaienpootjes rond twee ogen gelden als één regio). Kleinere gebieden zoals de kin, mondhoeken, de wenkbrauwlift, ‘gummy smile’, of lijntjes op de neus (‘bunny lines’) heten een halve regio.

‘Baby-botox’ of ‘Botox Light’; De hoeveelheid botuline toxine die normaliter voor een regio gebruikt wordt, kan in overleg met de arts ook verminderd of verdeeld worden over meerdere regio’s voor een zacht, natuurlijk effect. Zo wordt vaak met de hoeveelheid van twee regio’s zowel frons en kraaienpootjes als ook het voorhoofd subtiel behandeld.

Abonnement

Behandelingen met Botox/Azzalure moeten met enige regelmaat worden herhaald voor het mooiste resultaat. Daarom bieden we een abonnement aan, waarbij u 15% korting krijgt op drie behandelingen.

Botuline Toxine Hoeveelheid Prijs
Botox/Azzalure 0,5 regio 110
Botox/Azzalure 1 regio 210
Botox/Azzalure 1,5 regio 300
Botox/Azzalure 2 regio’s 380
Botox/Azzalure 2,5 regio’s 420
Botox/Azzalure 3 regio’s 450
Botox/Azzalure oksels 500
Tarieven Filler-behandelingen

De prijs van een behandeling met fillers is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal welke nodig is.  Als indicatie kunnen we aangegeven dat een correctie van de neus-lippen plooien en marionetplooien meestal zal bestaan uit één á twee behandelingen met 1 ml. Deze prijzen zijn altijd inclusief eventuele verdoving of verdovende crème (Emla®).

Hyaluronzuur fillers Hoeveelheid Prijs
Restylane 0,5 ml. 300
Restylane 1 ml. 550
Restylane Lyft, Vital, Kysse 1 ml. 550
Restylane 2 ml. 950
Restylane Vital (handen) 3 ml. 1000
Profhilo 2 ml. 300
Profhilo, drie behandelingen 2 ml. x 3 850
Tarieven Personlized Cell Therapy-behandelingen

De behandeling met eigen bloedplaatjes (Personalized Cell Therapy, Platelet Rich Plasma, ‘Vampire Facelift’) kan gecombineerd worden met een filler-behandeling (Restylane). Deze combinatie geeft een optimale stimulatie van de huid-eigen collageen aanmaak.

Platelet Rich Plasma Hoeveelheid Prijs
Personalized Cell Therapy tot 8 ml. 400
Restylane in combinatie met P.C.T. 0,5 ml./8 ml.

1 ml./8 ml.

650

850

Sculptra      Hoeveelheid Prijs
Poly Melkzuur 1 flacon 625